"Päris palju on igasuguseid üritusi, kus kohtutakse nii Onu Raivo kui ka poliitik Raivo Järviga. Ilmselt ma hakkan hommikuti vara tõusma, sest püssi ei tohi põõsasse visata ka kunstik Raivo Järvi. Järgmine raamatu käsikiri on juba aktsepteerimisel. Ma alustasin ühte lasteraamatute sarja, millest esimene müüs väga hästi ja see on samuti töö," ütles Järvi Delfile.

Reformierakondlane rääkis, et tihti kutsutakse teda erinevatele mõisapäevadele, rahvamaja päevadele, kus kõigepealt joonistab lastele Onu Raivo ja siis pärast vastab vanemate küsimustele riigikogu liige Raivo Järvi. "See ei ole üldsegi mitte alati lihtne. Ikka küsitakse, miks ei ole raha ja kui ma toon protsente, öeldakse nii - ärge rääkige mulle protsentidest, öelge mulle, palju ma raha saan ja siis tuleb seletada hästi lihtsalt ja hästi kannatlikult ikka uuesti. Nii ta on," selgitas Järvi, kuidas tema valijatega kohtumine välja näeb.

Järvi sõnul tuleb leida suvel aega ka puhkamiseks. "Saab ju seda aega alati noppida, ikka ju tekib päikesepaistelisi päevi, kus saab reguleerida oma asju. Eks siis käime veel rannas ja. Pereinimesel tuleb ikkagi arvestada seda, et on ka abikaasa, kes ütleb, et kunagi sind kodus ei ole ja kunagi sul aega ei ole. See aeg lihtsalt tuleb võtta."