Hiljuti sotsiaaldemokraatidega koostöölepingu sõlminud Vakra olevat soovinud esialgu saada lausa nende linnapeakandidaadiks kogu Tallinnas. Ta ise küll lausus, et mingit sellist nõudmist pole kunagi esitatud, kui aga demokraatide ühendus pidas sotsiaaldemokraatidega läbirääkimisi kohalikel valimistel osalemise üle, siis arutati mitmeid linnapeakandidaate, nende seas ka näiteks Deniss Boroditši.

Kodusel Nõmmel on Vakrat aga ootamas Liivat, kes kandideerib samuti kohalikel valimistel ega välista, et tahab ise Nõmmel esinumbrina kandideerida. Sel juhul peavad otsuse nimekirja juhi osas tegema Nõmme osakonna liikmed 25. augustil.

"Kindlasti soovin Nõmmel kandideerida ja seista selle eest, et sotsiaaldemokraatide nimekiri koguks Nõmmel võimalikult palju hääli, sest Tallinna linna jätkamine samamoodi pole hea. 2009. aastast alates on Nõmme eelarve langenud 40 protsenti," lausus Liivat.

Vakra jagas Liivati kriitikat Nõmme praeguse juhtimise osas. Kõige tähtsam on tema sõnul, et koondumine kesklinna tuleks peatada ja tuua otsustamisõigus tagasi Nõmmele, erinevalt praegusest, kus Nõmme turg on ühendatud Lasnamäe turuga ja Nõmme spordikeskuse juhtimine läinud Nõmmelt välja.

Nõmmelastele on samuti oluline, et igapäevane keskkond säiliks ja hoitakse eemale sellised suurarendused, nagu sanatooriumi parki praegu kavandatakse. "Meie eesmärk teha nõmmel võimalikult hea tulemus, et praegune lammutav stiil, et see lõppeks," ütles Vakra.

Vakra kinnitas, et kui valimistulemus võimaldab sotsiaaldemokraatidel osaleda järgmises Tallinna linnavalitsuses, siis tema on valmis riigikogust ära tulema, et töötada näiteks uuesti Nõmme linnaosavanemana, abilinnapea või kasvõi linnapeana.