"See süüdistus minu suunal on meelevaldne ja annab tunnistust sellest, et Savisaare meeskond on võtnud kasutusele äärmuslikud meetmed vabamõtlejate kõrvaldamiseks poliitikast," teatas Vakra.

Vakra sõnul jääb arusaamatuks erakonna esimehe käitumine, kus ta mõistab hukka jõustruktuuride ebaproportsionaalse tegevuse Keskerakonna osas, kuid on asunud ise täpselt sama rada astuma. "Olen siiralt kurb, et osa minu erakonnast on langenud nii madalale ja asunud esitama julgeoleku asutustele teadlikult valekaebusi," lausus ta.

"Teadlikult valekaebuse esitamine on seadusvastane ja ebaeetiline. Seetõttu olen esitanud kaebuse aukohtusse ja palunud anda hinnang Erki Korpi käitumise kohta. Lisaks kaalun võtta kasutusele kõik seadusest tulenevad õigused oma au ja väärikuse kaitseks," kinnitas Vakra.

Tallinna Nõmme linnaosavanem Erki Korp kirjutas Põhja ringkonnaprokuratuurile avalduse, uurimaks, kas riigikogu liige Rainer Vakra ja munitsipaalpolitsei juht Monica Rand võivad olla seotud juhtumiga, kus tühjalt seisvast Valdeku gümnaasiumist kadus 230 malmradiaatorit.

Korbi sõnul viidi radiaatorid omavoliliselt ära vahemikus sügis 2010 kuni aprill 2011 ehk vahetult enne tema linnaosa vanemana ametisse asumist. Põhjus, miks avalduses just Monica Rannale ja Rainer Vakrale viidatakse, on Korbi sõnul see, et nemad vastutasid sel perioodil Nõmme linnaosas toimuva eest.