Tegelikult pärineb idee TV3 ajakirjanikult Jaanus Ilpilt, kes käis selle välja kui provokatsiooni. Kuid Raidal võttis tuld ning kuna tema hinnangul on raskusi isegi praegu Otepääl elavate noorte kinni hoidmisega, näeks ta hea meelega, et Otepääle koliksid elama rikkad Soome vanainimesed.

Kuid ka lasnamäelased on teretulnud, räägib ta SL Õhtulehele. Kui Lasnamäe korter maha müüa, saab selle eest praeguste hindade juures oma miljon krooni ning sellest omakorda peaks juba piisama, et Otepääle maja osta.

Küsimusele, kas siis ei või noored Otepäält sootuks põgeneda, vastab Raidal: „Noorte asi on siis pensionäre teenindada.”

Otepää endine vallavanem Aivar Nigol peab Raidali juttu kummaliseks. Tema meelest on tegemist ikka spordi- ja turismikeskusega, kus vanainimestel pideva sagimise tõttu hoopis ebamugav elada.

Raidali entusiasmist on nakatunud ka arvutiinimene Mart Parve. Tema meelest mõjuks asjade selline käik Otepääle hästi. „Siis tekib piirkonda infrastruktuur, taksojuhid, kõrtsid, bingo mängimise kohad. Piirkond saab jalad alla ja elu käima.”