„Läbirääkimistel telekanali esindajatega oli jutuks, et saatel ei pea olema pidevalt üks saatejuht ja hea oleks, kui saatejuht oleks linnaeluga piisavalt kursis,” ütles Delfile Tallinna linnakantselei meediajuht Georg Pelisaar.

„Tele-Tallinna saatejuhti Andres Raidi ei palganud ega valinud välja Tallinna linnakantselei, veel vähem linnapea,” lisas Pelisaar ning selgitas, et järgmise saate juht on talle seetõttu teadmata.

Kalev Meedia juht Alar Pink ei osanud meediaringkondades liikunud kuuldusi Raidiga koostöö mittejätkumise kohta kuidagi kommenteerida ega osanud ka nimetada ka kedagi, kes oskaks kommenteerida. Pink ise ei ole enda sõnul saate sisulise tootmisega kursis.

Stuudios Edgar Savisaarele vaatajate küsimusi vahendanud Andres Raid ei osanud kuuldusi sellest, et tema enam “Tele-Tallinna” stuudios ei istu, kuidagi kommenteerida.

“Selle kohta ei tea mina midagi öelda,” sõnas Raid, kelle kinnitusel oli tal kokkulepe ainult ühes saates osalemise kohta ja edasist koostööd ei ole ta arutatud.

„Tallinna linnakantselei loodab, et järgmist Tele-Tallinna saadet juhib taas Andres Raid või keegi teine professionaalne ajakirjanik,” ütles Georg Pelisaar.

“Mina ei olnud seal saatejuht, vaid ainult vahendaja,” ütles Andres Raid Delfile esimese saate kohta.

Saatesari Tele-Tallinn on kavandatud Kalev Spordi programmis kord kuus.