Veebipõhine juurdepääs heli- ja videoarhiividele on loodud Eesti Rahvusringhäälingu initsiatiivil digitaalse audiovisuaalse kultuuripärandi kõigile tasuta kättesaadavaks tegemiseks. Praegu on digihoidlast võimalik leida tele- ja raadiosaateid.

ERR on valmis alustama läbirääkimisi kõigi suuremate sisutootjate, tele- ja raadiokanalite ning filmiarhiividega, kes on huvitatud oma audiovisuaalse materjali säilitamisest ja avalikustamisest ERRi digitaalses arhiivis. Esimene sellelaadne koostöö on teostamisel MTÜ Eesti Filmi Andmebaasi poolt loodava Eesti filmi infosüsteemiga (EFIS).


ERRi arhiivide sisuga saab interneti kaudu tutvuda nii anonüümselt kui ka registreeritult. Anonüümne kasutaja pääseb ligi ainult nendele andmetele ja sisule, mida ERRil on õigus kõigile vabalt avaldada.

Kasutajaks registreerumiseks on vajalik ID-kaardi või Mobiil-ID olemasolu. Registreeritud kasutajana pääseb süsteemi ka riigiportaali eesti.ee keskkonnas x-tee teenuste kaudu. Pärast esmakordset registreerimist on edaspidi võimalik siseneda e-posti aadressi ja parooli abil.