„Kõigile eestlastele on tuttav film „Siin me oleme“, kus autotäis linna untsantsakaid tuleb maale ja hakkab sealsete inimeste elu omatahtsi ümber seadma, keerates sellega kohaliku elu pea peale,“ selgitas loosungivalikut Rahvaliidu esimees Villu Reiljan.

„Praegustel kohalikel valimistel on kõik teised erakonnad kasutusele võtnud nn hääleturistid, kes on end viimasel hetkel kuhugi sisse kirjutanud, kuigi ei tea kohalikest probleemidest midagi. Rahvaliit sellise inimeste eksitamise peale välja ei lähe, kõik meie kandidaadid tõesti elavad oma valimisringkonnas ja tunnevad kohalikke muresid ning oskavad neid lahendada. Seega võib iga meie kandidaat oma valijale otsa vaadata ning kinnitada: „Siin me elame!““

Rahvaliidu märksõnad kohalikel valimistel on kohalike omavalitsuste eelarve tugevdamine, regionaalsed investeeringud, tervishoiu ja hariduse rahastamine ning rohelise mõtteviisi tugevdamine. Erakond paneb valimistel välja 174 nimekirja 2883 inimesega, lisaks on valimisliitudes veel 140 rahvaliitlast. Sellega on Rahvaliidu esindus kohalikel valimistel suurim, teatas Delfile erakonna teabejuht.