Rahvaliit peab aastalõpuballi neljapäeval. Partei teabejuhi Agu Uudelepa sõnul on välja saadetud tuhatkond kutset, kindlaid tulijaid on 700-800. Erakonnale läheb aastalõpu tähistamine maksma umbes 70 000 krooni. Partei liikmed peavad lunastama ka 100kroonise pääsme, kirjutab Eesti Päevaleht.

Pidu algab kell 19 tervituste ja vahuveiniga. Õhtujuht Tõnu Kilgase eestvedamisel toimuval ballil mängib tantsuks Politseiorkestri Big Band Jaak Oserovi juhtimisel, solistid on Kaire Vilgats ja Mart Sander. Vaheaegadel on tantsushow, südaööl ilutulestik.

Tartu Vanemuise kontserdimaja on peopaigaks valinud ka teine võimupartei, Reformierakond. Erakonna liikmeid ja külalisi oodatakse sel laupäeval nautima Nipernaadi tegemisi talvel ning kutsel meelitatakse “meenutama suve täis armastust Cabaret’sse”. Registreerinuid on ligi 800 ja peo eelarve 200 000 krooni.

Nipernaadi seiklused 1933. aasta talvel on kirja pannud Cabaret’ peremees Andres Dvinjaninov. Tantsida saab New Murphy Bandi saatel, vaadata kabareeprogrammi ja kuulda laulmas Gerli Padarit.

Nipernaadi seiklustest osa-võtt maksab inimese kohta 100 krooni.

Keskerakond pidutseb uue aasta alguses, 3. jaanuaril Õpetajate Majas, kuhu on kutsutud erakonna liikmed. Infojuht Evelyn Sepa sõnul on osavõtumaks paindlik, ulatudes 250 kroonini. “Programmis on elav muusika ja mitmed üllatused. Osavõtjaid on oodata üle paarisaja,” lisas ta.

Res Publica suurt jõulu- ega aastalõpupidu ei pea. Teisipäeval korraldas erakond oma sünnipäeva puhul aastapäevakonverentsi “Riik ja Res Publica”. Väiksemaid aastalõpupidusid peavad erakonna liikmed piirkonniti.