Nimekirja juhib erakonna esimees Villu Reiljan, talle järgneb Tartu maavanem Jaan Õunapuu.

Kolmandast viienda kohani on nimekirjas riigikogu praegused liikmed Janno Reiljan, Tiit Tammsaar ja Mai Treial. Kuues on Ugala teatri juht Jaak Allik, seitsmes riigikogu liige Jaanus Männik, kaheksas teede- ja sideministeeriumi kunagine kantsler Margus Leivo, üheksas Saare maavanem Jüri Saar ning kümnes AS-i Võhu Vein juhatuse esimees Vello Tafenau.

Järgmise kümne moodustavad Mart Opmann, Tiit Mae, Arno Rossmann, Karel Rüütli, Andres Varik, Raimu Aardam, Rein Randver, Theo Aasa, Maimu Berg ja Mario Sootna. Esimese 20 seas on kaks naist.

Erakonna volikogu kinnitas nimekirja 60 liiget detsembris, ülejäänud on reastatud tähestiku järgi. Erandi moodustavad kunagine Põlva maavanem Kalev Kreegipuu ning riigikogu liikmed Arvo Sirendi ja Ants Käärma. Esimene neist on omal soovil 101. kohal ning kaks teist vastavalt eelviimane ja viimane.

Tallinna Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine ringkonnanimekirja kolm esimest on Maimu Berg, Vahur Glaase ja Leonid Tsingisser. Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita nimekirja juhivad Ene Tomberg, Tõnis Rüütel ja Vladimir Maslov. Mustamäe ja Nõmme nimekirja esiotsas on Mart Opmann, Tiit Käbin ja Voldemar Trumm.

Harju- ja Raplamaa esinumbrid on Tiit Tammsaar, Arvo Sirendi ja Tiit Mae. Hiiu-, Saare- ja Läänemaal juhivad nimekirja Jüri Saar, Raimu Aardam ja Mart Helme.

Lääne-Virumaal on Rahvaliidu nimekirja eesotsas Vello Tafenau, Juhan Aare ja Olev Liblikmann ning Ida-Virumaal Arno Rossman, Agu Värimäe ja Jüri Soone.

Järva- ja Viljandimaa nimekirja juhivad Theo Aasa, Jaak Allik ja Piret Koorep, Jõgeva- ja Tartumaal Villu Reiljan, Jaan Õunapuu ja Margi Ein ning Tartu linnas Roman Mugur, Aivar Soop ja Karel Rüütli.

Kagu-Eestis on esinumbrid Rein Randver, Janno Reiljan ja Margus Leivo ning Pärnumaal Jaanus Männik, Andres Varik ja Riho Erismaa.

Rahvaliidu esimees Villu Reiljan ütles esmaspäeval, et erakond soovib riigikogus saada kuni 20 kohta ning tahab osaleda järgmises koalitsioonis, mis tema hinnangul koosneb suure tõenäosusega kolmest erakonnast.