Ajakirjanikud leidsid, et maantee ehitamisel tuleb kaaluda kõiki variante, sealhulgas ka era- ning avaliku sektori koostööd. Valneri arvates tuleb arvestada kahju, mis tekib maantee pideva ehitamise edasilükkamisest. "Võib ju öelda, et ehitamine läheb erasektoriga koostöös kallimaks, aga kui hüve on see, et tee saab korda kohe ning surmasaajaid on vähem, siis seda on rahasse väga raske arvestada," leidis Valner.

Samuti leidis Lauri Hussar, et äkki tuleks ka koalitsioonilepingut konkreetsemaks teha, kuna Hussari arvates on imelik olukord, kus neljarealise maantee väljaehtiamine on koalitsioonilepingus kirjas, ent vastutust sellega tegelemise eest ei ole keegi võtnud.

Ajakirjanikud arutasid saates ka Euroopa võlakriisi üle ning leidsid, et Euroopas puudub suuresti poliitiline tahe võlakriisiga tegelemiseks. Hussar tõi välja Kreeka ja Itaalia juhtumid, kus riigipead taandusid ning jätsid kriisiprobleemid oma järeltulijatele lahendada. Iivi Masso arvates tahet võlakriisiga tegeleda on, aga ta kahtles selles, kas sellest ka otseselt midagi muutub.