Kui "Aktuaalne kaamera" soovis Stalnuhhinilt küsida nn katuserahade jagamise kohta tuleva aasta eelarves, soovitas Stalnuhhin pöörduda fraktsioonijuhi Tarmo Tamme poole, põhjendades seda sellega, et teda ei lubatud 2014. aasta europarlamendivalimiste eel saatesse. "Kaks korda olid raadiodebatid, kuhu erakond saatis mind. Mõlemad korrad mind ei lastud sisse lihtsalt: seisis valvur ja seisis režissöör," sõnas Stalnuhhin, vahendavad ERR Uudised.

ERR-i juhatuse esimehe Margus Allikmaa sõnul ei pääsenud Stalnuhhin 2014. aastal valimisdebatti seetõttu, et rahvusringhäälingu valimiste kord nägi ette, et osalevad vaid erakondade esinumbrid.

Keskerakonna esimees ja peaminister Jüri Ratas Stalnuhhini otsust ei toeta, Rataselt küsiti täna Vikerraadio saates "Stuudios on peaminister", kas ta peab normaalseks, et riigikogu rahanduskomisjoni esimees boikoteerib avalik-õiguslikku ringhäälingut ja jätab seega kuulajad ja vaatajad ilma võimalusest saada osa riigikogu tähtsaima komisjoni juhi seisukohtadest, kas või riigieelarve suhtes. "Kindlasti Mihhail Stalnuhhin peab oma ametist tulenevalt andma intervjuusid, kui ajakirjandus seda küsib. Veel enam, kui seda küsib rahvusringhääling," vastas Jüri Ratas.