Raag ütles reedel BNS-ile, et sellel kohal tuleks valdavalt tegeleda organisatsiooni ülesehitamisega, kinnisvara, investeeringute ja muu seesugusega.

“Mul on praegu tunne, et nendes valdkondades jääb minu kompetentsus Margus Allikmaaga võrreldes tunduvalt väiksemaks,” sõnas Raag.

Raag lisas, et kui tal oleks võimalik, annaks ta oma hääle rahvusringhäälingu juhi valimisel just Eesti Raadio (ER) juhatuse esimehele Margus Allikmaale.

ETV juhatuse esimehe ametiaeg saab täis tuleva aasta märtsis. Oma tulevikuplaanidest rääkimist pidas Raag ennatlikuks. “Selge on vaid see, et jään seotuks audiovisuaalse valdkonnaga,” tähendas ta.

Allikmaa ütles BNS-ile, et on Raagile tänulik sümpaatse toetusavalduse eest, ja kinnitas, et on valmis rahvusringhäälingu juhiks kandideerima. Samas on tema sõnul ennatlik midagi kindlamat öelda, kuna rahvusringhäälingu seaduski on vastu võtmata.

ETV ja ER-i ühendamisel tekkiva rahvusringhäälingu finantseerimise kava esitab rahandusminister Taavi Veskimägi valitsusele septembri alguses. Rahvusringhäälingu seaduse eelnõu peaks valmima selle aasta lõpuks.