Kandidaadi nimi on mõistagi nii ringkonnanimekirjas kui ka üldnimekirjas ehk et ka Edgar Savisaar tuleb paigutada mõnda Tallinna ringkonda kandideerima. Hetkel pole küll veel teada, mida ta oma parteikaaslaste idee peale kostab. Pakuti talle nimelt esikohta üldnimekirjas. Millises ringkonnas ta aga (eeldatavasti) kandideerima hakkab, pole veel teada.

"Kui valimisringkondades kõiki mandaate ei jaotata, jagatakse need ülelinnaliste kompensatsioonimandaatidena ülelinnaliste nimekirjade alusel," selgitas vabariigi valimiskomisjoni pressiesindaja Kristi Kirsberg Delfile.

Kandidaatide registreerimiseks esitamisel koostab iga erakond ja valimisliit kandidaatide ringkonnanimekirjad ja oma ülelinnalise nimekirja. Kõik kandidaadid, kes on ringkonnanimekirjas esitatakse ka ülelinnalises nimekirjas. Järjestuse nimekirjades määrab erakond või valimisliit.

"Ringkondades osutuvad valituks enam hääli saanud kandidaadid, aga kompensatsioonimandaatide jagamisel saavad mandaadi need kandidaadid, kes on ülelinnalises nimekirjas erakonna või valimisliidu poolt paigutatud ettepoole. Lisatingimusi, kui palju peab kandidaat hääli koguma, ei ole," lisas Kirsberg.

2013. aasta volikogu valimistel jagati Tallinnas volikogu 79 kohast ülelinnaliste nimekirjade alusel 25 mandaati.