Tõepoolest viibisin Võrumaa piirkonna koosolekul ning võtsin seal ka sõna. Usun, et see pole kellelegi mingi saladus, et toetan erakonna esimehena Edgar Savisaare jätkamist. Savisaart pole minu teada isegi Võrumaale oma seisukohti tutvustama kutsutud, seega on ju täiesti loomulik, et keegi ka teda ja tema seisukohti esindab. Seevastu Jüri Ratas on Võrumaale piirkonna esimehe poolt korduvalt esinema palutud. Sealhulgas on toimunud ka omamoodi salakohtumised, kuhu kutsuti osalema vaid valitud piirkonna juhatuse liikmed, Inara jaoks nn „õiged“ keskerakondlased. Jüri Ratas oli muide ka eile Võrus ise kohal, kuid koosolekul ei viibinud. Ei tea miks, aga vaevalt ta mind kartis.

Võrumaa koosolekul osalenud piirkonna juhatuse liikmed said ära kuulata põhjused, miks peaks toetama Savisaare jätkamise erakonna juhina. See andis neile seni pakutud pooltõdede asemel tervikliku ülevaate ning ilmselt just seepärast lõppes hääletus 9-1 Savisaare kasuks. Inara pahandab ka Keskerakonna Kagu-Eesti koordinaatori Toomas Pauriga, et ta Savisaare kasuks kampaaniat teeb – minu meelest pahandab aga asjatult. Kui Inara teeb Ratase kampaaniat ja Toomas Savisaare kampaaniat, siis vaadates eilseid hääletustulemusi, on selge, et Toomas tegi lihtsalt oma tööd paremini.

Muide, minu viibimine Võrumaal pole kindlasti esma- ja harukordne nähtus, olen seal korduvalt erakonna üritustel osalenud. Muigega meenutan, et kui viimasel kahel Võrumaa piirkonna konverentsil käisin ja mõlemal korral palusin sealsetel liikmetel piirkonna juhi kohale Inarat toetada, siis polnud tal küll mulle mingeid etteheiteid. Samas mõistan Inara ärritust, küllap ta lubas Ratasele ja Seppikule Võrumaa toetuse juba ette ära, kuid juhatuse liikmed arvasid hoopis teisiti. Ju Inara Seppiku käest eile õhtul pahandada sai.