Riigipea alustab ringsõitu neljapäeval Taageperas, kus ta kohtub külaseltsi liikmetega. Taagepera külaseltsi loomist ajendas elanike soov arendada oma kodukohta, muuta külaelu aktiivsemaks ja säilitada rahvakultuuri.

Taageperast suundub president Kaljulaid ettevõttesse Ritsu, kus projekteeritakse ja toodetakse palkmaju, mida on aastate jooksul eksporditud 40 riiki.

Kaljulaid külastab neljapäeval ka Tõrva avatud noortekeskust, kus ta kohtub Valgamaa noorsootöö eestvedajatega. Noortekeskusest suundub riigipea pereettevõttesse Puide Talu, mis tegeleb põhiliselt teravilja kasvatamisega ning sertifitseeritud seemnete paljundamise ja müügiga. Õhtul külastab Vabariigi President Tehvandi spordikeskust, kus räägitakse piirkonna turismi arendamisest.

Reedel külastab president Pääsukese lasteaeda Valgas, mis kasutab juba üle kümne aasta keelekümblusmetoodikat ning sai eelmisel aastal ka sihtasutuselt Innove keelekümbluse kvaliteediauhinna. Kohtumisel Valka kunstikooli ruumides räägitakse Valga-Valka koostööst. Samuti kohtub president Valgamaa kohaliku omavalitsuse juhtidega.