Täna õhtul esineb riigipea oma sõnavõtuga Tallinn Music Weeki, EASi välisinvesteeringute keskuse ja e-residentsuse programmi korraldatud Slushi ametlikul avapeol, teatas presidendi kantselei.

Homme kohtub president Kaljulaid Slushil nii Eesti kui ka teiste riikide ettevõtjate ja tehnoloogiavaldkonna eestvedajatega. Pärastlõunal toimub riigipea kutsel Eesti saatkonnas vastuvõtt Helsingis resideeruvatele Eestisse akrediteeritud saadikutega.

Slush on 30. novembrist 1. detsembrini Helsingis toimuv regiooni suurim tehnoloogiakonverents, kuhu koonduvad startup-ettevõtjad, investorid ja muud tehnoloogiagurud nii Euroopast kui ka kaugemalt. Konverentsile oodatakse ligi 2000 idufirmat, 800 investorit ning 700 ajakirjanikku enam kui 100 riigist.

Tänavu on eestlastel au korraldada tehnoloogiakonverentsi avapidu Kallio linnaosas asuvas Kuudes Linja, Kaiku ning Stidilä klubide kompleksis. Tegu on seni suurima Eesti algatusega Slushi rahvusvaheliste sündmuste raames, millesse annavad oma panuse nii meie e-riigi esindajad ja ettevõtted, Tartu linn kui ka muusikavaldkond.