Liinid on häiritud nii marsruudil Kihnu-Munalaid, Soela-Triigi, Rohuküla-Sviby kui ka Virtsu-Kuivastu.

Kihnu-Munalaid

Seoses tugeva tuulega on tühistatud täna väljumised Kihnust kell 16:15 ning Munalaiust kell 17:45. Pühapäevaks ennustatakse häireid terveks päevaks, mistõttu palutakse klientidel end Kihnu Veeteede veebilehe abil toimuvaga kursis hoida.

Sõru-Triigi

Täna tühistatakse tugeva tuule tõttu Saaremaa ja Hiiumaa vahelist liini sõitva reisiparvlaeva Soela väljumine Triigi sadamast kell 19:00. Pühapäeval on kõik väljumised tühistatud esialgse prognoosi kohaselt kuni 16:00-ni, ent täpsemate asjaolude jälgimiseks palutakse kodulehel pilk peal hoida.

Rohuküla-Sviby

Kuigi reisiparvlaeva Ormsö väljumised on Kihnu Veeteede sõnutsi korrapärased, ei veeta halbade ilmastikutingimuste tõttu üle sõidukeid. Pühapäeval ei veeta tugeva tuule ja kõrge veetaseme tõttu Ormsö pardal üle 3,5 tonniseid sõidukeid. Samuti võib probleeme esineda ka madalamate sõduautode laadimisel.

Virtsu-Kuivastu

Praamid.ee on oma kodulehel märkinud, et probleeme võib esineda ainult Virtsu-Kuivastu liinil ning seda sõiduplaanidest kinnipidamise puhul.

Põhjenduseks on toodud mõlemi teenusepakkuja - nii praamid.ee kui ka Kihnu Veeteede poolt - kodulehekülgedel ilmastikuolud, täpsemalt tugev tuul.

Praamid.ee klienditugi nentis, et nende ettevõtte silmis pole iseenesest veel hullu midagi, ning et praamid sõidavad seni, kuni saavad - kui Virtsu-Kuivastu liin välja arvata, siis teiste marsruutidega hetkel veel muret pole.

Kuvatõmmis Kihnu Veeteede kodulehelt.