Tuul ütles, et lahkumine oli tema isiklik otsus ja pikemalt selle tagamaadel peatuda ei soovinud.

"Kui ma põhjust teaks, siis ka ei ütleks, sest nende lahkumise põhjus on meie majasisene asi," ütles Postimees Grupi juhatuse esimees Andrus Raudsalu. Ta lisas, et Tuule, Pärgma ja teiste varasemalt lahkunud ajakirjanike minek Postimeest suuresti mõjutanud ei ole. "Leht on jätkuvalt ilmunud ja minu meelest sisu poolest järjest tugevam," sõnas Raudsalu.

Tuul ja Pärgma on järgmised Postimehe suures lahkumistelaines. Möödunud aasta lõpus läks ära suur osa uurivast toimetusest - toimetuse juht Holger Roonemaa ning ajakirjanikud Mari Mets, Martin Laine, Helen Mihelson ja Oliver Kund. Nad lahkusid pärast Postimees Grupi juhatuse ja ajakirjanike kohtumist, kus arutati vastuolusid juhtkonna ja töötajate vahel.

Samuti andsid lahkumisavalduse toimetaja Henrik Ilves, arvamustoimetuse juht Indrek Lepik ja sama toimetuse ajakirjanikud Eva-Lotta Kivi ning Karl-Eduard Salumäe.

Aasta alguses sunniti lahkuma sporditoimetuse ajakirjanik Andres Vaher ja uudistejuht Urmas Jaagant. Pärast seda andis lahkumisavalduse ka uudistetoimetuse ajakirjanik Ege Tamm.

Hiljuti lahkus ka Elu24 senine juht Kertu Jukkum.