10. Teade Tallinnast ühe automüügi ettevõtte juurest, kus helistaja sõnul ületavad pidevalt kiirust sõidukijuhid, kes proovisõiduks võetud autot testivad. Helistaja muretseb, et piirkonnas liigub palju jalakäijad ja koolilapsi, mistõttu selline käitumine on väga ohtlik.

9. Helistas Viljandi vallast mees ja andis teada, et suitsetab hetkel kanepit ning ühtlasi omab kolme kanepitaime. Politseinikud tema elukohast kanepitaimi ei leidnud, küll aga oli mees alkoholijoobes ja kiirtest näitas tal ka võimalikku kanepijoovet. Politseinikud viisid mehe ekspertiisi.

8. Mees pani Toila vallas garaažis muusika nii valjult mängima, et terve küla kuuleb

7. Lasnamäelt helistas vanainimene, kelle sõnul lukustasid sugulased ta korterisse. Memm nutab ja on paanikas

6. Helistaja märkas, et Nõmmel kaevati garaažide esist. Teataja kahtlustab, et sinna on midagi maetud. Selgus, et naaber oli paigaldanud elektrikaablit.

5. Tallinnas Mustamäel pargib kortermaja juures auto, milles juba teist päeva istub üks meesterahvas. Eile oli ka autost väljas käinud, aga täna mitte. Teataja arvates on see kahtlane ja palub politseil kontrollida_

4. Narva kaubanduskeskusest teatati, et kaks poissi panid kaubanduskeskuse reklaamitablool mängima pornofilmi.

3. Teataja Tallinnast on mures ühe bussis viibiva kaassõitja pärast, kuna ta on õhukeselt riides. Kõne ajal selgus, et kaassõitja on liikumas haiglast koju. Teataja tunneb muret, ega kaassõitja ei ole kuskilt jooksu pannud. Patrull tegeleb sellega

2. Lasnamäel tuli joobes mees mopeediga autoteenindusse ning ei soovi lahkuda. Mees helistas politseisse ja ütles, et ta pole sõitnud mopeediga ja mopeed pole isegi töökorras.

1. helistab teataja Tartust ja räägib, et ta on kuskil puuris kinni. Selgus, et politsei toimetab helistajat parasjagu arestimajja_

Väljakutsed, mis on väärt eraldi väljatoomist:

- Kastre vallas tugevas joobes inimene võõrasse majja ning ei suuda sealt ise ära minna.

- Põhja-Tallinnas visati avaldajat suitsupakiga ning ta soovib selle üle anda politseile.

- Viljandis loopisid lapsed kividega akende pihta. Kivid osutusid tõrudeks, aknad katki ei läinud.

- Tallinnas Mustamäel visatakse kortermaja aknast välja riidepuid ja riideid, mis kõik on maja ees maas.

- Kambja vallas asuva ettevõtte territooriumilt avastatud sissetungija, kes väidab, et tuli WC-sse.

- Pärnu naine andis teada, et müüs teisele naisele ülevaatuseta auto. Sõidukit pole aga korda tehtud ja uus omanik sõidab ringi autoga, millel endiselt puudub ülevaatus.

- Tallinnas väidab hotelli klient, et jättis valvelauda sõbra jaoks ümbriku suure rahasummaga, kuid kui sõber selle kätte sai, oli ümbrikus ainult osa rahast. Teataja pöördub politseijaoskonda.

- Järva vallas parklas joob 5-liikmeline seltskond alkoholi.

- Tallinnas Kristiine linnaosas tankis mees oma auto ära, kuid ei soovi maksta, kuna raha pole. Mees soovib teha kokkulepet, et tasuda kütuse eest hiljem. Viis minutit hiljem info, et mees leidis rahakoti üles ja probleem on lahendatud.