Politsei andmetel sattus reedel kell 14.58 Tallinna-Tartu maantee 24. kilomeetril avariisse neli sõiduautot, üks suur ja üks väikebuss ja kaks veomasinat. Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkus neli ja sai raskelt vigastada kolm inimest.

Õnnetuses hukkusid lisaks Andrusele Tartust pärit 21-aastane Indrek, 19-aastane Tallinna elanik Marek ja Tartust pärit 23-aastane Sirli.

Vigastustega viidi haiglasse pisibussi juhtinud 51-aastane Lembit ja reisijatena sõitnud 18-aastane Andi ning 21-aastane Jordanka, kellel diagnoositi koljupõhimiku murd. Mustamäe haiglasse viidi ka Opel Omegas sõitnud 61-aastane Helgi, kes pääses käetraumaga ning kelle arstid laupäeva hommikul lubasid kodusele ravile.

Viimase aasta rängim liiklusõnnetus juhtus seetõttu, et Tallinnast Tartu poole sõitnud väikebuss Volkswagen Sharan asus sooritama möödasõitu ning põrkas kokku vastutuleva veoautoga DAF 1900.

Väikebuss sai kokkupõrke tagajärjel ülitugeva löögi ning paiskus kraavi. Veoauto taga Tallinna poole liikunud rahvast täis DAF-tüüpi buss peatus. Selle taga jäid seisma sõiduautod Opel Omega ja Opel Combo ning nende taga sõiduauto MB 200 ja džiip Hyundai Gallopper.

Mõni hetk hiljem sõitis seisvale maastikuautole tagant otsa haagiseta tühi palgiveomasin Scania, paisates džiibi kraavi. Järgmisena said löögi sõiduautod Mercedes-Benz ja Opel Combo. Opel omakorda paiskas tema ees seisva Opel Omega otsa autorivi eesotsas seisnud reisibussile.

Metsaveoki järel liikunud Scania buss ei suutnud otsasõidu vältimiseks libedal teel pidurdades sõidukit teel hoida ja vajus tagumise otsaga kraavi.

Volkswagen Sharanis olnud seitsme inimese kättesaamiseks tuli Tallinna üksiku päästekompanii ajateenijatel bussivrakk hüdrauliliste lõikevahendite abil lahti lõigata. Päästemeeskond kõrvaldas ka sõidukite süttimisohu.

Kõiki, kel on hukkunud noormehe kohta infot, palub politsei ühendust võtta Harju politseiprefektuuri korrapidajaga telefonil 6 124 510 või 110

Jätkuva tuule ja tiheda lumesaju tõttu halvenesid sõiduolud reedel kogu Eestis, eriti Põhja- ja Kesk-Eestis kõigil maanteedel.

Viimane ränk liiklusõnnetus juhtus mullu 28. novembril Ida-Virumaal Tartu-Jõhvi maanteel, kui kahe sõiduauto kokkupõrkes said surma neli inimest, neist üks laps. Kolm inimest said avariis vigastada.