Politseikoer tundis 6. aprillil igapäevase kontrolli käigus kinni peetud autos narkootikumide lõhna, teatas Delfile Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja. Autoroolis istus Pärnumaal elav 26-aastane varem kohtulikult karistatud Karmen ja tema kõrval 20-aastane viljandilanna Kadri.

Politsei narkokuritegude talituse töötajad leidsid autost kaheksa minigrippi. Need sisaldasid 6,65 grammi valge pulbrilise ainega, mis osutus amfetamiiniks. Autost leiti veel 61 tabletti narkootilist ainet Taren.

Järgmisel päeval Karmeni elukohas toimunud läbiotsimisel leiti seal viibinud 26-aastase tallinlanna Inga rahakotist veel kolm minigrip kilekotti, kokku 1,68 grammi amfetamiiniga, ja süstal.

Lisaks sellele leiti korterist veel hulgaliselt tühje minigrip kilekotte. Karmeni naabri, varem kohtulikult neljal korral karistatud ja äsja vanglast vabanenud, 26-aastase Andrese korteri läbiotsimisel leiti veel 174 tabletti Taren.

Amfetamiini puhul loetakse narkootilise aine koguseks suureks koguseks üks gramm ja Tareni puhul 10 tabletti.

Kriminaalosakonna ülemkomissar Nils Sempelson lausus, et antud kriminaalasjas on esitatud süüdistus Karmenile ja Kadrile. Andres on tunnistatud kahtlustatavaks.

Kõik kolm on oma süüd tunnistanud ja sellekohaseid ütlusi andnud. Ülemkomissar lisas, et antud juhtumi puhul pani politseinikke imestama naiste vastutustundetu käitumine ja küsimusi tekitas nende kasvatustöö kvaliteet: Karmenil on kodus kaks väikest last, samuti on väiksed lapsed kodus nii Kadril kui ka Ingal.