Milles need toimingud täpsemalt väljendusid, kas kedagi on ka kinni peetud, Delfiga vestelnud pressinõunik teisipäeva õhtul täpsustada ei soovinud. Ajahelt Postimees kirjutab, et haigla "juhatuse liikmeid" olevat kinni peetud.

"Menetlustoimingute läbiviimist" kinnitas Delfile ka Ida-Tallinna keskhaigla juhatuse liige, ravijuht Ene Halling. Siiski ei soovinud juhatuse liige täpsemalt selgitada, mis haiglas toimus. Küsimusele, et kas keegi on kinni peetud, vastas Halling lakooniliselt, et tema sellekohane info puudub, väidet otsesõnu kinnitamata ega ka ümber lükkamata.

Kolmapäeva hommikul ei ole Ida-Tallinna keskhaigla töötajad targemaks saanud. Avalike suhete osakonna juhataja Inge Suder ütles, et neile pole isegi teada, kas ja kes on need väidetavalt kinnipeetud juhatuse liikmed.

Prokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas ei soovinud võimalikku kinnipidamist või selle põhjuseid kommenteeridal. "Anname teada esimesel võimalusel," ütles ta.

Ida-Tallinna keskhaigla nõukogu liige Tõnis Mölder ütles Delfile, et olukorda kommenteerib päeva jooksul politsei ja nõukogu esimees, kelleks on majandus- ja kommunikatsiooniminister Taavi Aas.