Viimasel ajal keskendus narkopolitseinikud Männiku ja Kopli kontrollimisele, et lõhkuda seal toimivat narkootikumide tänavamüügiketti ja selgitada välja võimalikult palju tänavadiilerite tööd organiseerivaid ning neid uimastitega varustavaid isikuid.

Narkokuritegude talituse komissari Eerik Heldna sõnul vahistas politsei 20. mail varem korduvalt karistatud Sergei (46), keda kahtlustatakse narkootikumide müügi organiseerimises.

“Kasutasime K-Komando abi, kuna mõni aasta tagasi oli mees tulirelvaga kinni peetud ja võis arvata, et ta võib ka nüüd relva omada,” ütles Heldna.

Sergei peeti kinni Köie 6 maja ees sõiduauto Ford Scorpio roolis. Peale tema peeti lähedal asunud korterist kinni mehe heaks töötanud Tatjana (29) ja Elena (32). Viimane tegeles tänaval uimastite müügiga Irina nime all, Tatjana kaalus ning pakkis ainet.

21. mail vahistasid narkopolitseinikud Männikul Viktoria (35), kellelt leiti umbes gramm heroiini. 27. mail vahistati Männikul oma korterist ka Viktoriat narkootikumidega varustanud Vadim (27), kes narkodiilerite seas figureeris Ženja nime all. Tema korterist leiti heroiini ja vahendeid selle pakkimiseks.

23. mail vahistati Männikul Aleksander (28), kelle juurest leiti 16 heroiinidoosi. 29. mail tabati Männikul koos Aleksanderiga tegutsenud Aleksei (25), kelle juurest leiti umbes 40 doosi jagu heroiini.

26. mail vahistasid narkopolitseinikud Tööstuse tänaval Margarita (24), kelle korterist leiti amfetamiini ja heroiini ning vahendeid nende pakkimiseks. Margarita elukaaslane viibib juba mitmendat kuud vahi all teiste kuritegude tõttu.

Tänavu esimese viie kuuga on Tallinna narkopolitseinikud vahistanud 70 narkokuritegudes kahtlustatavat isikut.