Liiklusõnnetus toimus täna kell 11.35 Rakvere vallas Koovälja külas Koovälja-Kohala maantee 2. kilomeetril. Õnnetuses said kannatada 1-aastane laps ja 26-aastane naine.

Liiklusõnnetus toimus, kui seni tuvastamata sõiduk kaldus kurvis vastassuunavööndisse ja talle vastu sõitnud sõiduauto Kia Sportage juht, 26-aastane naine, keeras kokkupõrke vältimiseks teelt välja. Juht ja auto tagaistmel turvatoolis olnud 1-aastane tüdruk said viga ning nad toimetati haiglasse. Kia rehvid vastasid nõuetele ja turvavarustust kasutati õigesti.

"Kurvi võttes peab kiirust vähendama. Peab arvestama sellega, et teele langenud lehed võivad tekitada libedust. Kiirust peab valima vastavalt tee- ja ilmaoludele – maksimaalne lubatud kiirust ei ole kohustuslik," sõnas Rakvere politseijaokskonna välijuht Ainar Reimann.

Politsei palub kõigil inimestel, kes antud liiklusõnnetust pealt nägid, võtta ühendust politseiga. Samuti palub politsei nende poole pöörduda inimesel, kes teise sõiduki roolis oli. Ühendust tuleks võtta Rakvere avariigrupiga telefonil 53 29 28 83 või PPA infonumbril 612 3000, mis töötab argipäeviti kl 8-19.

Lääne-Virumaal toimus selle aasta üheksa kuuga 36 liiklusõnnetust, milles hukkus üks inimene ja sai vigastada 48 inimest. Eelmise aasta sama perioodiga juhtus 54 liiklusõnnetust, neis hukkus kuus inimest ja sai kannatada 66 inimest.