Möödunud reedel, 6. detsembril oma Kilingi-Nõmmes asuvast kodust Pärnusse suundunud ja seniajani kadunud Joelist teavitati häirekeskust eile. Politseile teadaolevalt nähti Joeli viimati pühapäeval, 8. detsembril kella 12 ajal Pärnus Riia maantee Maxima poe juures. Praegu ei ole teada, kuhu mees sealt suuna võttis.

Pärnu politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Kairi Õilsalu sõnul on politseinikud suhelnud mehe tuttavatega, saamaks infot, kelle juurde või kuhu Joel minna võis. „Ühtlasi vaatame praegu läbi Pärnu Riia maantee Maxima piirkonda jäävate turvakaamerate salvestisi, et teha selgeks, kuhu poole Joel sealt edasi liikus,“ lisas piirkonnapolitseinik.

Joel on pruunide juustega, keskmise kehaehitusega ja umbes 180 cm pikk. Kodust lahkudes oli Joelil seljas t-särk, musta värvi talvejope hallika karvase kraega ja jalas mustad dressipüksid. Kõndides mees lonkab.

Politsei palub kõigil, kes on Joeli pärast 8. detsembrit näinud või omavat teavet mehe võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada numbril 5309 3024 või hädaabinumbril 112.