Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Harrys Puusepp selgitas Delfile, et tõsisemaid korrarikkumisi eile ega täna pole registreeritud. “On olnud üksikuid vargusi, kuid midagi erilist pole toimunud.”

Võrreldes teiste suurte massiüritustega on korrarikkumisi isegi vähem. “Küllap on laulu- ja tantsupeolised sedavõrd kultuursem seltskond,” nentis Puusepp.

Alates 29. juunist kuni 5. juulini laulupeo lõppemiseni polnud suuremaid korrarikkumisi peopaikades, piduliste majutuskohtades ega ka raskemaid liiklusõnnetusi peolistega.

Põhja politseiprefektuuri korrakaitseosakonna juhi Kristian Jaani sõnul möödusid nii tantsu- kui ka laulupidu politsei jaoks töiselt, ent valdavalt meeldivalt. ““Suuremaid korrarikkumisi polnud ning inimesed käitusid ka liikluses suurtes ümberkorraldustes valdavas enamuses mõistlikult,““ kinnitas ülemkomissar Jaani. ““Tänan politsei poolt nii Tallinna elanikke kui ka külalisi, kes suhtusid erinevate liiklusalaste ebamugavuste suhtes mõistlikult ning samuti käitusid kultuurselt ka laulu-ja tantsupeol.“”

Laulu- ja tantsupeoga seoses on Tallinnas täna, 5. juuli õhtul liiklus veel mõnevõrra häiritud. Lauluväljaku lähistel on liiklus sõidukitele sõitmiseks osaliselt suletud, kuid jalgsi liikuvate rahvamasside hajudes taastub ka tavapärane liikluspilt.