Põlenud maja korteriühistu juht Jaan Tamm rääkis Delfile, et ta ei soovi praegu spekuleerida tulekahju võimalike põhjuste üle ning avaldas lootust, et ehk on päästjatel neljapäeval mingi algne versioon esitada.

Samuti ei tahtnud ta praegu kommenteerida seda, kui palju kortereid muutus elamiskõlbmatuks ning millised suurusjärgus summa kulub hoone tule- ja veekahjustuste likvideerimiseks.

Tallinnas süttis jõululaupäeva hommikupoolikul Pärnu maantee 8 asuva seitsmekorruselise maja pööning ja katus, päästetöödega seoses oli Pärnu maanteel liiklus takistatud. Inimesed kannatada ei saanud.

Kinnisturaamatu andmetel omab vanalinna piiril asuvas Pärnu maantee number 8 majas korterit näiteks tuntud näitleja Maria Avdjuško-Taska ning samuti on endale magusas piirkonnas korteri soetanud ka Grammy auhinna võitnud dirigent Paavo Järvi.

Samuti kuulub majas mitu korterit ja pinda ka Tallinna linnale. Näiteks asub nimetatud majas ka keskerakondlase Evelyn Sepa juhitava sihtasutuse Tallinna Kultuurikatel kontor.