Samal perioodil toimus 14 220 eriarsti vastuvõttu, millest 7772 vastuvõttu tehti Eesti Arstide Liidu, Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidu ja Haiglate Liidu vahel sõlmitud minimaalse töömahu kokkuleppe täitmise raames.

Poolelioleva ravi jätkumiseks ning mittestreikivate arstide poolt tehti kokku 6448 vastuvõttu, teatas haigla oma koduleheküljel.

Streigiga liitus 197 arsti ja 62 õde. 25 päevaga streikis kokku 195 arsti ja streigitunde arvestati neile kokku 3309. Samal ajal streikis kokku 62 õde ja streigitunde arvestati kokku 558,5 tundi. Iga streikija puhul oli streigi aeg olnud erinev, jäädes summaarselt vahemikku 1 tunnist 75 tunnini.

Enamikul patsientidest on uus eriarsti vastuvõtu aeg olemas

Enamikel erialadel pakuti vastuvõtu annulleerimisel patsiendile uut esimest vaba aega, seega on enamikul patsientidest juba olemas uus eriarsti vastuvõtu aeg, kinnitati haiglast.

Patsientidel, kellele ei pakutud uut aega, palutakse ühendust võtta registratuuri telefonil 617 1049. Alates reedest hakati registreerima patsiente eriarsti vastuvõttudele ning avati ka digiregistratuur.

Alates 8. oktoobrist kuni 25. oktoobrini annulleeriti kokku 261 plaanilist operatsiooni, millest vabanenud ajal tehti asenduskorras 53 onkoloogilist operatsiooni. Kokku tehti regionaalhaiglas sel perioodil 452 plaanilist operatsiooni.

Haigla võtab ühendust patsientidega, kelle operatsioonid streigi tõttu ära jäid ning neile pakutakse uut operatsiooni aega. Operatsiooni erakorralisuse hindamine on raviarsti pädevuses, mis tähendab, et uue aja pakkumisel arvestatakse nii patsiendi tervislikku seisundit kui ka diagnoosi.