Haigla kodulehekülje andmetel oli täna planeeritud 80 arsti vastuvõtt. Miinimumkokkuleppe tagamiseks võtsid vastu 15 arsti ning ei streikinud 15 arsti.

Sel nädalal on vastuvõtt ette nähtud kokku 209 arstil.

Täna pidi toimuma 1317 vastuvõttu, millest annulleeriti 701. Toimus 585 arsti vastuvõttu, millest 365 vastuvõttu tehti miinimumkokkuleppe täitmise raames.

Ravi jätkamise ja mittestreikivate arstide poolt tehti 220 vastuvõttu.

Kuna arstide liit ja haiglate liit täna toimunud läbirääkimistel kokkuleppeid ei sõlminud, jätkub arstide streik ka homme ning laieneb esmaspäeval ka maakonnahaiglatesse.

Streigi ajal töötavad kiirabibrigaadid ja erakorralise meditsiini osakond (EMO). Vältimatut arstiabi osutatakse kõigile patsientidele, kes seda vajavad.

EMO arstid juhivad tähelepanu, et EMOsse pole mõtet pöörduda patsientidel, kelle vastuvõtt polikliinikus ära jääb. EMO ei asenda ega kiirenda eriarsti vastuvõtule jõudmist ning retsepte saab pikendada perearsti juures.

Haigla ja erialapolikliinikute registratuurides ning kõnekeskuses lõpetati patsientide registreerimine alates 1. oktoobrist 2012 ambulatoorsetele vastuvõttudele või uuringutele nende spetsialistide juurde, kes streigivad.

Streigi ajal ei ole võimalik kasutada digiregistratuuri, teatas PERH.