Pirita linnaosa vanema Tõnis Mölderi sõnul on arutelu poe asupaiga tõttu Pirital käinud aastaid ning leitud on ka mitmeid kompromisse. Siiski ei sobi uue poe ehitus linnaosas kõigile ning Pirita halduskogu ei ole oma kooskõlastust poe ehitamiseks andnud.

"Toetan seda, et Padriku elurajooni ja Pirita elanikud saaksid kaasaegse kaubanduskeskuse. Paraku ei julge seda teha halduskogu väheste elanike tõttu, kes poe lähedusest end häirituna tunnevad," ütles Mölder.

Linnaosa vanema arvates on paljude puhul vastuseisu põhjustanud ka tõik, et tegemist on Maximaga, kuigi küsimus peaks olema sisulisem. „Linnaosa vanemana olen öelnud, et toetan ehitust juhul, kui arvestatakse arhitektuurivõistluse võidutööga, ehitatakse välja kergliiklusteed, säilitakse maksimaalselt kõrghaljastus, moodustatakse pargiala elamute juurde ja muu,“ rääkis Mölder. Samas rõhutas ta, et erakätes olevale ärimaale on varasemalt soovitud ehitada ka hotelli, kuid elanikud ise olid sellele vastu ning kauplused on kogukonnale kindlasti ka vajalikumad.

„Leian, et uus kaubanduspind annab linnaosa elanikele palju juurde, eriti nüüd, mil üks pood on Pirital vähem. Ma ei näe põhjust seista arengul vastu vaid seetõttu, et halduskogu esimees ja veel mõned seda soovivad,“ sõnas Mölder. Ta lisas, et erinevate nägemuste tõttu on ka suhtlus osade halduskogu liikmetega muutunud keerulisemaks, kuid loodetavasti suudetakse teha Pirita heaks jätkuvalt koostööd.