"Kuna kogu tänane Postimehe lugu on punutud mulle tundmatu metsavarga Mairo Kiho ühe väite ümber, saatsin peaprokurörile lihtsa küsimuse:
Kas prokuratuur kinnitab, et kriminaalmenetluse raames leidis kinnitust väide, et mina olevat kontrollinud Marek Leenurme palvel raha jõudmist "potti"?" kirjutab Pevkur sotsiaalmeedias.

Sellele vastas Pevkuri sõnul prokuratuuri avalike suhete nõunik Kaarel Kallas nii: "Prokuratuur kinnitab, et toonase kriminaalasja materjalide kohaselt see väide kinnitust leidnud ei ole."

"Minu juhitavas Reformierakonnas kehtib mustale rahale selge nulltolerants. Seda teab ka tänane peasekretär, kes rahaasjade eest vastutab. Endiste rahastamistehingute kohta oskab vastata tolleaegne peasekretär Kristen Michal," lisas Pevkur.

Tänane Postimees väitis nimelt, et äsja saladusetempli alt vabanenud Reformierakonna rahastamisskandaali kriminaalasjast selgub, et nn kilekotirahaga võis olla seotud ka partei nüüdne juht Hanno Pevkur, sest nii väidab uurijaile pakendiaktsiisi seaduse vastuvõtmisest huvitatud kriminaalse taustaga ärimees Mairo Kiho.