“Tallinna kohtumised Peterburis” kestavad 10. novembrini, teatas Tallinna pressiteenistus. Tallinna delegatsiooni juhib linnapea Edgar Savisaar.

Juba eile, kohtumiste ametliku avamise eelõhtul allkirjastasid teater “Baltiiski dom” ja Vene Kultuurikeskus koostöökokkuleppe, mis võimaldab Vene Kultuurikeskusel Peterburi parimaid kultuuri- ja kunstiesindajaid ning teatri- ja muusikakollektiive meile külla kutsuda.

Täna õhtul toimub äsja restaureeritud Väikese Ooperi- ja Balletiteatri, nüüd Mihhailovski teatri nime kandva teatri saalis kontsert Georg Otsa mälestuseks. Kontserdil osalevad kuulus dirigent Eri Klas ja näitleja Marko Matvere. Õhtujuht on rahvusooperi “Estonia” lavastaja Arne Mikk.

Homme on ärikohtumiste ja seminaride päev.

Õhtul saavad moodsa kunsti austajad näha teatris “Baltiiski dom” tantsuteatri Fine Five etendust “Paan”.

Kohtumiste viimane päev on pühendatud etnograafiale ja folkloorile — Eesti delegatsioon tutvustab etnograafiamuuseumis piiterlastele eesti rahvalaule ja vanu mänge.

Tallinna delegatsiooni juhib linnapea Edgar Savisaar, kelle sõnul on juba kokku lepitud, et järgmisel sügisel toimuvad Eesti pealinnas järjekordsed Peterburi päevad.