2010. aasta veebruaris Peterburis Krasnõi Kursanti tänaval jääkamakaga pähe hoobi saanud Milana viibis mitu kuud haiglas üliraskes seisus ning arstide sõnul polnud tal mingit elulootust. Milanale tehti erinevates haiglates mitu ajuoperatsiooni ning ta jäi ellu. Neiu tervis paranes, ta oli küll voodihaige, ent sai suhelda.

Milana tervist ja tegemisi kajastav lehekülg helpmilana.livejournal.com teatas aga täna, et 27-aastasel naisel avastati tervisekontrolli käigus ajuvähk. Lehelt selgub, et pärast rahulikku ja viljakat suve läks Milana septembris Haapsalu rehabilitatsioonikeskusse. Milana lähedaste sõnul on tegu väga meeldiva haiglaga, mis on tehniliselt hästi varusttud ning asub imekaunis kohas. 2. septembril ilmnes Milanal põletikuline protsess ning taastusravi tuli pooleli jätta. Ees oli taas haiglasseminek, kus olid juba tuttavad arstid.

"Pärast paarinädalast antibiootikumiravi naasis Milana koju, ent põletik tuli tagasi. Uuesti mindi haiglasse, kus arst tegi juba põhjalikumad uuringud - pealaest jalatallani nagu öeldakse. Uuringute käigus avastatigi kasvaja. Veel üks hoop, mida ei oodatud. Arstid jõudsid järeldusele, et kuna kasvaja on väike ning ilma metastaasideta, tuleb seda opereerida, Operatsioon peaks toimuma, kui kõik hästi läheb, 12. novembril," selgub Milana lähedaste jutust.

Milana on ise moraalselt operatsiooniks valmis. "Loodame kirurgide käteosavusele, et kõik läheks nii nagu vaja."

Jaga
Kommentaarid