ETV saates "Pealtnägija" väitis Keila haigla üks patsient, et Andres Peri küsis temalt 4000 krooni altkäemaksu.

Ilmnenud juhtimis- ja suhtlemisprobleemide tõttu on regionaalhaigla juhatus dr Andres Peri karistanud tema taandamisega kliinikujuhi kohusetäitja ametikohalt ning ta jätkab järelravi kliinikus esialgu arstina.

PERH algatas aprilli alguses sisejuurdluse, et uurida Keila haigla järelravi kliiniku personali käitumist ning väidetavat hoolimatut suhtumist patsienti. Juurdluskomisjoni ülesanne on välja selgitada, ETV saates Pealtnägija kirjeldatud juhtumi puhul on tehtud ravivigu ning kas haiglas on esinenud hoolimatut suhtumist patsienti.

Aprilli alguses eetris olnud ETV saates "Pealtnägija" süüdistasid Keila haiglasse ravile toodud eaka naise lähisugulased haigla personali hoolimatuses. "Patsientidest ei hoolita. Uksed pannakse kinni, palateid ei tuulutata, abi neile ei anta. Hommikust õhtuni peab istuma ühes asendis, sööma ainult rahusteid ning kuulama sõimamist ja karjumist, see ajab iga tavalise, normaalse inimese ka hulluks," kirjeldas patsiendi lähedane.

Ühe teise patsiendi sugulase sõnul varastati vanuri haiglas viibimise ajal ema pangaarvelt kokku 16 200 krooni. Ühe patsiendi sugulase sõnul nõudis Keila haigla juht Andres Peri ka eaka patsiendi haiglasse jätmise eest 4000 krooni ja konjakipudelit.