Pelisaar ja linnavolikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni nõunik-abi Jaak Juske polemiseerisid kanalil Kalev Sport edastatavate Tallinna telesaadete üle.

Pelisaar rääkis ETV hommikusaates “Terevisioon”, et valik tehti Kalev Spordi kasuks, kuna see telekanal oli läbirääkimistele aldis ja pakkus saadete jaoks vastuvõetavaid kellaaegu, vahendab ETV 24.

Ta meenutas, et eelmisel aastal olid Tallinna saated Kanal 2 eetris ning jätkuvalt toimub koostöö TV3-ga. “Fakt on see, et Kanal 2-le on esitatud ettepanek, aga paraku ei ole seda ettepanekut me tagasi saanud, ehk teisiti öeldes — sellele ei ole isegi mitte vastatud,” ütles Pelisaar.

Juske sõnul on sotsiaaldemokraadid teravalt kritiseerinud keskerakondlike linnavalitsuse otsust suurendada valimiste eel ühegi põhjenduseta linna propagandakulusid enam kui kaks korda.

“Nii ulatuvad siis Tallinna avalike suhete kulud üle linna kokku juba 43 miljoni kroonini vähemalt, seda on ka kinnitanud linnapea ise,” nentis Juske. “See on mõne Eesti väikelinna terve aasta eelarve. Ja nüüd sellele propagandakulude tõusule järgneb otsus ilma riigihanget korraldamata suunata sellest rahast miljonid kroonid siis võimupartei suurrahastaja [Oliver Kruuda] telekanali päästmiseks.”.