"Ülbuse kärpimise hinnaks ei tohi saada parempoolsuse enesetapp. Täna on veel võimalik piirduda peaministri vahetuse ja SDE asendamisega Vabaerakonna vastu. Valitsuse eutanaasia asemel tuleb teha vastavad vahetused ning reanimeerida. IRL Vabaerakond ja Reformierakond peavad leidma ühise tee. Lahmiv poliitika ja maksudega mängimine tuleb lõpetada. Kui koostöövõimet ei saavutata, siis on targem läbi viia erakorralised valimised," kirjutab IRL-i siseopositsiooni kuuluv Laurson oma Facebookis.

Lisaks on ta päri eilse Mihhail Lotmani artikliga, kus Lotman kritiseerib võimalikku Keskerakonna juhitavad valitsust ning Jüri Ratast peaministrikandidaadina.

"Liitusin minagi omal ajal Res Publica erakonnaga kus mind paelusid põhimõtted vastutusvõimelisest ja ausast valitsemisest. Täna on valitsemisest saanud pigem farss ja eneseimetlus. Olukord on halb. Arvan, et Reformierakond on teinud vigu, aga samuti pole vigade tegemisest olnud priid ka IRL ja SDE. Tundub, et riiki on sattunud juhtima poisid ja tüdrukud kellel puberteet pole veel lõppenud ja meeleolu kõigub kui talle saba. Ma ei kiida heaks plaanitavat vasakpööret! See on ohtlik! Et riik jälle rööpasse saada nii, et meie lastel oleks ka veel seda riiki, on ainus võimalik tee täielikult paremale - koosseisus: IRL, Vabaerakond, Reformierakond. Juhtideks tuleb ainult otsida mehed ja naised...las lastele jääb ikka lapsepõlv liivakastis, mitte riigitüüri juures," kirjutab Laurson.