Teemanädal "Terve karjäär" pakub täiskasvanutele võimalust juurde õppida olulisi oskusi, mis võimaldavad võtta suurema kontrolli oma heaolu üle, teatas teemanädala korraldaja ja persoonibrändi nõustaja Liisi Toom.

Toomi sõnul on programmis loenguid ja töötubasid tööstressiga toimetulemise kohta, õigete valikute tegemise teemadel ja valitud ametini teadlikult jõudmise kohta läbi enese arendamise ja -esitluse. Kõik karjäärinädala sündmused on tasuta.

"Terve karjääri" raames toimuvad Eesti suuremates linnades ja kõigis maakonnakeskustes töötoad ja loengud, pakutakse karjääri kiirabi ning tutvustatakse Eestis pakutavaid teenuseid.

Esinejate seas on multitalent Hannes Võrno, Eesti konjunktuuriinstituudi direktor Marje Josing, ajakirja Director peatoimetaja Taivo Paju, Swedbanki privaatpanganduse osakonna juht Gunnar Toomemets, sotsiaalminister Helmen Kütt, SportID ja Firmasport tegevjuht Marti Soosaar ja paljud teised. 

Mahukaimad sündmused toimuvad Tartus 25. märtsil ja Tallinnas 26. märtsil. Kõik töötoad, loengud ja karjäärikiirabi on loodud nii, et need aitaksid inimesel õppida tundma iseennast, valida valdkond ja ametialane tegevus, mis on talle südamelähedane ja mis annab lisandväärtust tema klientidele ja tööandjale.

"Usume, et õige inimene õigel tööl on kõige parem, mis tööturul juhtuda võib," lisas Toom.

Programm asub ja eelregistreeruda saab teemanädala kodulehel. Registreerumine on vajalik Tartu, Tallinna, Saaremaa, Jõgevamaa, Võrumaa, Põlvamaa, Viljandimaa, Valgamaa ja Ida-Virumaa teemanädala sündmustele. Jooksvalt saab teemanädala kohta lisainfot Facebookist.

Teemanädal toimub MTÜ Eesti karjäärinõustajate ühingu (KNÜ) eestvedamisel koostöös SA Innove/Rajaleidjaga, SA Kutsekoda/Europassi Keskusega, Eesti töötukassaga, OÜga Manpower, Persoonibrändi Agentuuriga ja paljude teiste partneritega. Teemanädalat toetab Euroopa sotsiaalfond.