"BMA-l on heameel pakkuda oma Balti televaatajatele Euronews’i pooletunniseid uudisteplokke, mis pakuvad päevasündmuste erapooletut ja põhjalikku analüüsi Euroopa perspektiivist vaadatuna ning katavad ka majandus- ja spordiuudised ning ilmateate. Euronews on auditooriumi suuruselt Euroopa liider ning sobitub seega loogiliselt BMA strateegiasse, mille siht on edastada televaatajatele vaid parima kvaliteediga professionaalseid saateid," ütles BMA programmi direktor Baltikumis Agija Rosicka.

Arnaud Verlhac, kes vastutab Euronewsi rahvusvahelise leviku eest, kinnitas, et tal on suur heameel alustada PBK-ga koostööd, kuna see olevat juhtiv kõrgetasemeline kanal Balti riikides ja selle kaudu saavat tutvustada Euronews'i uutele vaatajatele "strateegiliselt väga tähtsas piirkonnas."

"Selle sammuga jätkab BMA erinevaid arvamusi hõlmava meediaplatvormi arendamist ning tagab ka tulevikus Balti riikide elanikele maksimaalselt mitmekülgse ja erapooletu uudistevoo," sõnas BMA strateegilise arengu Baltikumi direktor Ginta Krivma.

Seda koostööd PBK-le kommenteerides arvas ühiskonnateadlane, publitsist ja kunagine ajalehe Sirp ja Vasar toimetaja Eduard Tinn, et elame Euroopa Liidus ja peame seega teadma, milline arvamus neil seal on. "Euronewsi vaatepunkt on küllalti tasakaalustatud, ning selles mõttes erineb see näiteks kohaliku eestikeelse meedia omast, kellel kas või Ukraina küsimuses on küllaltki kallutatud seisukohad," leidis Tinn.