"Mis puutub Reeta, siis temast oli vähe juttu. Ta kadus ju nii noorelt. Eks ajas läks vanematel see lootus, kuidas nüüd öeldagi... et nad harjusid ajas ära sellega. Kuid perekond oli muidugi hästi ühtehoidev," rääkis Velliste Delfile.

Raamatu kirjutamise ajal olevat perekond Reedast rääkides olnud alati hästi positiivne ja teda hea sõnaga kiitnud.

Velliste tõdes, et on täna saanud välismaalt ka mitu teadet ja kirja selle kohta, et Reeda surnukeha on tuvastatud.

"Eks peangi nüüd mõtteid koguma, et ei oska rohkem praegu öeldagi," ütles Velliste.

Ajakirja People andmetel tuvastas politsei nüüd, ligi 46 aastat hiljem 1969. aastal linnuvaatleja poolt kuulsalt Mulholland Drivei`lt leitud naise ära kui Reet Jürvetsoni. Naist oli toona pussitatud kaela ligi 150 korda.

Reet Jürvetson oli Konstantin Pätsi venna Voldemari tütre lapselaps. Teda nähti viimati 1968. aastal, kui ta lahkus Montrealist et minna Los Angelesse.

1969. aastal leidis üks kohalik linnuvaatleja aga kuulsalt Mulholland Drivei`lt noore naise surnukeha, keda oli pussitatud 150 korda. Sündmuskoht oli lähedal kohale, kus ligi kolm kuud tagasi oli kurikuulsa sarimõrvari Charles Mansoni perekond läbi viinud koletu veretöö.

Kuna toona ei suudetud surnukeha kuidagi tuvastada, siis ristiti Jürvetson Jane Doeks nr. 59 ehk naissoost tundmatuks nr. 59. Selleks ta jäigi ligi 46 aastaks.