Lahkuma sunnitud välisminister Kristiina Ojuland on endale valitsuskriisi kaela tõmmanud Juhan Partsile justkui tema lemmiknaise võrdkuju, märgib SL Õhtuleht.

Partsi endine naine, praegu lapsehoolduspuhkusel olev Merle Parts vaatab oma kahe vanema lapse isa kaastundega, aga toetab teda südames ikka. “Me saame väga hästi läbi ja ilmselt jääme elu lõpuni toetama,” avaldab Merle Parts, kes kiidab peaministrit ka erakordselt hea isana.

Merle Partsi meelest on tänamatut tööd tegeva Juhan Partsi halvas maines suurest süüdi PR. Valitsuse kommunikatsioonibüroo juhataja, blondi poisipeaga Kristi Liiva ei tunnista aga sugugi, et tema Partsi viletsas renomees süüdi on. Ent kes siis tegi Partsist ülbiku, küsib SL Õhtuleht, viidates üheselt Liivale. Tõsiasi on see, et Parts pole ühtegi eraelu puudutavat intervjuud andnud.

Peaministri sambaskandaali eelmänguks peab ajaleht kohtumist USA vastse suursaadiku Aldona Wosiga. Lühikeste juustega nõtke blondiin andis Partsile märku, et Lihula sammas ei meeldi talle — kohe tõttas Parts seda maha kiskuma ja rikkus sellega ka oma maine.

Advokaadifirmas Teder, Glikman & Partnerid töötav vandeadvokaat Daisy Tauk on Juhan Partsi elukaaslasena püüdnud varjus püsida. Asjata  — võimalik, et varsti saab kuulda pulmakelli, ennustab ajaleht.

Viimase piisa Partsi kannatustekarikasse tilgutas saatuslik blondiin Kristiina Ojuland. Ojulandist lahti saada püüdev Parts võib peagi omast võttest selili olla ja oma ametitooli kaotada.