Delfile teadaolevalt on Juku-Kallest lahti saamine üks lisaboonuseid, mille saavutamiseks Reformierakond Partsi nii tugevalt survestab. Juku-Kalle on aegajalt ka Reformierakonna kohta üsna teravalt öelnud, ta oli aasta tagasi ka üks peamisi aktiviste võltsimisvastase kaubandusleppe ACTA vastu võitlemisel, mida Reformierakond toetas.

Lisaks sõbrustab ta Reformierakonna vanade vaenlastega, nagu Eesti Interneti Kogukonna aktivist Elver Loho ning mis eriti hull - Reformierakonna rahastamisskandaali paisanud Silver Meikariga.

Kui keegi veel ei tea, miks reformierakondlastel on põhjust Juku-Kallet mitte sallida, siis alljärgnevalt on ära toodud mõned lõigus Juku-Kalle eelmise aasta lõpus peetud riigikogu ööistungite päevikust.

KIRI ÖÖISTUNGILT 80: Kohtasin koridoris Igor Gräzinit, kes sooritas seal uimase näoga oma pärastlõunast jalutuskäiku. “Kuule”, oigas Igor tüdinult, “ma tahtsin sult nõu küsida.” Andsin Igorile viivitamatult nõu tulla minu ja Nutiga puhvetisse ning juua päeva esimene õlu. “Selge pilt”, teatas Gräzin ja tema ilme selgines oluliselt.
Ühtlasi helistas Silver Meikar. Selgus, et Reformierakond on tühistanud Meikaril Friigikokku sisenemise loa. Kutsusin kohe Meikari oma külalisena Friigikokku, ta ütles, et võtab Krister Parise kaasa ja on poole tunni pärast kohal. Kujutan juba ette, kuidas hakkan reformikatele Silverit näitama ja kuidas friigikogu öine pidžaamapidu siis edasi läheb.

KIRI ÖÖISTUNGILT 81: Saali uksel hiilis vastu Valdo Randpere, töönimega Härra Rindkere — ja ma ei tea, kas see ainult näis mulle, aga paistis, et Rindkerel on nutt kurgus. Huvitav, mis näo ta siis teeb, kui kohale jõuab Reformierakonnas rangelt keelatud keelatud Silver Meikar, keda ootan?

KIRI ÖÖISTUNGILT 83: Saabusid Silver Meikar, ETV Moskva korrespondent Krister Paris, kirjanik Toomas Verrev ja veel mõned. Samas hiilis ära Tirigent Leinatamm, töönimega Morda Tainalemb. “Tirigent”, küsisin seinaga ühte sulada püüdvalt Leinatammelt, “kuidas te niimoodi orkestri maha jätate?” Tirigent valetas nii, et silm ka ei pilkunud: “Lähen teen õues kõigest suitsu!”
Meikari puhvetisse saabudes oli kohe märgata, et sealt on läbi käinud lasteaiakasvataja ja korjanud ära kõik reformierakondlased, et nad reeturit ei näeks või — veel hullem — temaga rääkima ei hakkaks.