Musta džiibi roolis olnud Sky Media tehnikadirektor Kalev Kuzmin väidab, et haigla autojuht ründas teda naaskliga. “Pole tähtis, kas Merle Parts on minu tuttav, sugulane või sõber. Kui inimesel on jalg kipsis ja tal on vaja arsti juurde minna, siis aitan teda,” ütles Kalev SL Õhtulehele.

“Hakkasin polikliiniku juurest ära sõitma ja keerasin vasakule. Tee oli kitsas, sain sõita paarkümmend meetrit. Vastu tuli roheline Mazda. Keerasin peaaegu lumevalli, et Mazda mööda mahuks. Mu džiip ja Mazda olid kõrvuti, ninad eri suunas. Autode vahe oli alla 50 sentimeetri.”

Kalevi sõnul laskis Mazda juht tuuleklaasi alla ja karjus. “Ma ei kuulnud, sest aken oli kinni. Keerasin enda akna alla. Mees tuli autost välja, nii et tema auto uks käis minu auto vastu, ronis mu auto aknast sisse, vehkis kätega ja üritas lüüa. Ka mina läksin autost välja. Korraga võttis mees taskust paarikümnesentimeetrise teraga naaskli ja üritas mind sellega lüüa. Ta lõi alt üles ja tahtis mulle pihta saada. Jumala õnn, et sain ühe käe ette panna, muidu oleks ta löönud mind kõhtu,” lisas Kalev.

“Silmad põlesid tüübil, oli tunne, et kohe-kohe võibki ära tappa,” selgitas Kalev. Kui mees oli teda paar korda naaskliga rünnanud, üritas Kalev enda sõnul teda kinni hoida ja hüüdis, et kutsutaks politsei.

Konflikti pealt näinud Parts helistas politseisse, mispeale mees oma asjad autosse viskas ja põgenes.