Rahvaliidu nimekirjas kandideerib Võru-, Valga- ja Põlvamaa ringkonnanimekirja esinumbrina Maalehe peatoimetaja asetäitja ja Eesti Ajakirjanike Liidu esimees Peeter Ernits. Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirjas osaleb Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita ringkonnas valimistel ajalehe Tegelikkuse Keskus peatoimetaja Juku-Kalle Raid, kirjutab BNS.

Sirbi peatoimetaja Kaarel Tarand ning Kanal 2 reporterid Heiki Valner ja Üllar Luup kandideerivad riigikokku Eestimaa Roheliste nimekirjas, kus Tarand on Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas esimesel, Valner Mustamäel ja Nõmmel kolmandal ning Luup Jõgeva- ja Tartumaa ringkonnas esikohal.

Kanal 2 töötajatest pürgib valimistel juba teist korda riigikokku ka keskerakondlasest saatejuht Peeter Võsa, kes on erakonna esinumber Lääne-Virumaal.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) nimekirjas kandideerib ilmateadustajana tuntust kogunud Peep Taimla, kes astus täna ka SDE liikmeks. Valimistel osaleb ta Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa hõlmavas ringkonnas.

Riigikogu valimised toimuvad 6. märtsil.