„Valimisteni jäänud kuus kuud pole minu jaoks mingi Kahe Silla jooks, kus tähtis on ennekõike osavõtt. Ma olen valmis, et tulla ja teha,“ ütles Kadri Simson.

„Kui muidu räägitakse vaid hinnatõusudest, viime meie sisse tasuta ühistranspordi. Kui muidu koolitee pikeneb ja koolikulud kasvavad, pakume meie välja tasuta koolitoidu ka gümnaasiumiõpilastele. Kui muidu räägitakse provintsistumisest, siis meie seame sihiks tuua lahingukool Pärnumaale,“ rääkis Simson.

„Pärnu peab säilitama ja arendama oma suvituslinna miljööd, ajaloolist linnakeskkonda ei saa tuua ohvriks hetkehuvidele ja erapoolikutele kaalutlustele,“ selgitas värske linnapeakandidaat. Simsoni sõnul ei usu ta lähenemisse, et arendame kõigepealt majandust ja eks siis näe, mis kultuurist saab. „Pärnu ettevõtjad sõltuvad elavast kultuurielust ja kultuuriinimesed omakorda ettevõtjatest – nad on vastastikuses sõltuvuses ja veavad kokkuvõttes sama vankrit. Linnavõimu roll on toetada neid mõlemaid ja panna kultuuriinimesi ja ettevõtjaid teineteist toetama.“

Kadri Simson on riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees, kes on teist koosseisu järjest parlamenti valitud Pärnumaalt. Alates 2011. aastast on ta Keskerakonna Pärnu linna piirkonna esimees.