“See on linna visiitkaart. Tee on kehv olnud juba pikka aega ja tuleb linnal ükskord korda teha,” arvas spaahotelli Tervise Paradiis juhatuse liige Heldur Sass, kirjutab Pärnu Postimees.

Linna õhuväravat ja keskust ühendav kehv tee ei valmista meelehärmi ainult hotelliärimeestele, vaid pahandab ka sealt iga päev läbi sõitvaid autojuhte ja teeb muret bussifirmale GoBus, mis lennujaama liini teenindab.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna liikluse spetsialisti Toomas Tammela sõnutsi on linnast väljuva tee kahesuunaliseks muutmist eelmistel aastatel kaalutud, kuid vaid ideeks see jäänud ongi.

Linnapea Mart Viisitamm tunnistas lennujaama tee kehva olukorda ja lubas, et kevadeks võtab linn sellega midagi ette. Linnapea sõnutsi pooldab ta kõige lihtsama ja odavama lahendusena ühesuunalise tee kahasuunaliseks tegemist.

Pärnu spaa- ja konverentsikeskused Tervise Paradiis, sanatoorium Tervis ning Strand SPA ja Konverentsihotell käivitavad koostöös Rootsi lennufirmaga Skyways mai lõpus rahvusvahelise Stockholmi-Pärnu lennuliini.