„Lootus on selles, et asja uurivad kompetentsed politseinikud, teistel on võimalik aidata, kui nad annavad vihjeid kuriteo toimumise kohta,“ ütles Kesklinna valitsuse pressiesindaja Ivo Parbus Delfile.

Munitsipaalpolitsei tema sõnul kurikamehe otsimisega ei tegele, sest see pole nende pädevus. Mupo tegevusalaks on linna heakorraga seonduv, loomapidamiseeskirjade täitmise jälgimine ja piletite kontrollimine. „Aga muidugi, kui munitsipaalpolitsei patrull märkab midagi kahtlast, annavad nad sellest politseile teada,“ kinnitas Parbus.

Kesklinna valitsus soovitab inimestel olla hästi ettevaatlik. „Kui tuleb tänaval vastu kahtlane inimene, siis minna teisele poole teed, mitte liikuda üksi pimedas, hoida ennast,“ soovitas Parbus.

„Oleme väga mures toimunu pärast ja loodame, et selle raske kuriteo sooritaja tabatakse, et see ebakindluse õhkkond, mis Snelli tiigi läheduses valitseb, kaoks,“ ütles Parbus.

Linnakodanikele valmistab viimasel ajal muret see, et raha kokkuhoiu huvides ei kata Tallinna tänavavalgustus enam kõiki nurgataguseid. „Kesklinna valgustusega on kõik korras,“ ütles Parbus siiski.