Linna raskest majandusolukorrast kõneldes otsustas Paldiski võimuliit koondada linnavalitsusest raamatupidaja, sekretäri, psühholoogi ja lastekaitsetöötaja. Otsus tehti häältega 7:5 ja seitse poolthäält tuli võimuliitu kuuluvalt istungil vaikides kätt tõstnud valimisliidult Põhjasadam ja keskerakondlasest volikogu esimehelt, vahendab ERR Uudised "Aktuaalset kaamerat".

Paldiski volikogu opositsioonis on valimisliit Uus Laine ja sotsiaaldemokraat Stanislav Tšerepanov, kelle sõnul tekib küsimus Paldiski linna haldussuutlikkusest, sest koondatakse just neid inimesi, kes teevad reaalset tööd. Paldiskis on ligi 80 probleemset peret ja 42 last, kes vajavad pidevat nõustamist ning majanduslikku ja psühholoogilist tuge.

Küsimusele, miks otsustati mitu inimest koondada, vastas IRLi kuuluv linnapea Tiit Peedu, et eelarve ei kannatanud välja.

Üks koondatuist, linnavalitsuse sekretär Evelin Prass ütleb, et Paldiskis ei koondatud ametikohti, vaid isikuid, kes kandideerisid valimistel niiöelda vales valimisliidus, või olid vale poole poliitikute sugulased või sõbrad.