"Mõisa jaoks oli eilne võit korraga magus ja mõru," kirjutas Eesti Päevaleht. "Mõru on võit Mõisa jaoks seetõttu, et selle vilju ei saa ta pikalt nautida."

Ajaleht kirjutas, et neljapäeval vene poliitikutega sõlmitud koalitsioonilepingu garantiiaeg pole pikem kui pool aastat, sest Rahva Valiku ja mõned Rahva Usalduse liikmed on viimastel nädalatel pooli vahetanud kaks-kolm korda.

"Põhimõttelagedate ja isekeskis tülitsevate vene poliitikutega sõlmitud lepped ei pruugi kaua pidada," kirjutas Eesti Päevaleht. "Mõru on võit sellegi tõttu, et kuigi vastased ei suutnud Mõisa võimult kukutada, seostasid nad ta avalikkuse ees Meelis Lao kaudu allilmaga ning see teeb linnapea tulevikus hõlpsasti rünnatavaks."

Postimees kirjutas, et pole võimatu Tallinna uue võimuliidu laienemine riigikogusse.

"Kui venelased ka riigikogus täies tükkis valitsusliidu reele kolivad, siis pole Edgar Savisaarel isegi pärast järgmisi valimisi lootust võimu võtta," kirjutas ajaleht juhtkirjas.

"Kummatigi on Mõisa vahutaval võidushampusel virtsa maik. Ainuüksi avalikkuse ette ilmumine koos Meelis Laoga, kes on ebaseaduslikku äri ajanud ning teisi inimesi peksnud ja piinanud, annaks juba piisavalt põhjust kahelda, kas Jüri Mõis ikka sobib linnapeaks," märkis Postimees.