Kell 6.00 oli Lasnamäe Üldgümnaasiumis ööbival neiul äratus. Ehkki eelmine päev oldi magama mindud kella 11 ajal, ei kurtnud tüdruk väsimuse üle.

Kell 7.00 sõi Lisete hommikust, koolis pakuti söögiks putru. Siis kiirelt pakiti asjad, et peale laulupidu saaks kohe koju sõita.

Kell 8.45 mindi bussile ja liiguti Vabaduse väljakule, kus tuli oodata veel umbes üks tund, sest rongkäigul hakkasid Lääne-Virumaa koorid ja tantsijad liikuma pisut pärast kella kümmet.

Tüdruk rääkis Delfile, et rongkäik oli lahe. Lisete mainis, et meeldejäävaimad hetked olid "Virumaa laulu" laulmine ja Hiinast tulnud väliskoori tervitus.

Kell 12 jõudis Lääne-Virumaa tütarlastekoor lauluväljakule.

Kell 13 ajal oli lõunasöök. Taas kord said lapsed süüa suppi. Lisete rääkis, et supp talle ei maitsenud, aga rõõmsaks tegi magustoiduks antud jäätis.

14.30 koguneti laulma minekuks. Vahepeal veetis tüdruk aega koos oma vanemate õdedega.

Lääne-Virumaa tütarlastekoor laulab neli laulu alguse poole, siis jälle väike vaba aeg, et teisi kuulata ning lõpupoole jälle neli laulu.

Lisete ütles, et täna saab ta laulda ka oma lemmiklaulu "Olles osa oma maast."

Kohe pärast laulupidu sõidab koor tagasi koolimajja, kus võetakse oma asjad ja hakatakse koju sõitma.

Kell 22 on orienteeruv aeg, millal Lääne-Virumaa koorilauljad jõuavad koju. Õhtusöögiks antakse lastele teele kaasa toidupakk.

Lisete rääkis, et laulupeol on ta teist korda ning et see on üks ta lemmiksündmusi. "Minu maa ja ilm on tore," ütles koorilaulja.