Naine on nii avameelne sellepärast, et ilmselt ootab tema meest nii või naa ees surm, kas nõrga südame pärast või siis keegi „aitab” teda. Surma ennustab Natalja ka käpardist narkomaanile Dmitrile, Aleksandri alltöövõtjale, kelle käsi ebakaine seisundi tõttu vääratas. „Vanglas ta kaua ei ela. Tema süü seisneb selles, et ta nimetas politseiga rääkides valesid nimesid, nende seas ka Aleksandri oma,” ütleb Natalja Eesti Ekspressile.

Tükk aega vahendas Natalja mees narkootikume. „Pärast hakkas Aleksandr tegelema palgamõrvadega. Enne Ottist olid mõned normaalsed asjad, mille puhul keegi ei osanud midagi kahtlustadagi. Inimesed lihtsalt koristati ära.” Koristatute seas oli nii oma jopesid kui tegelasi ärimaailmast. Nad ei jõudnud süstalt veenist välja võtta. Viimane töö oli detsembris, juba pärast Veronikat.

Natalja pakub, et Ottise kõrvaldamise eest võidi Aleksandrile maksta 30 000-40 000 krooni.

Pole siiski garantiid, et Aleksandr ka vanglasse jääb. „Räägitakse, et politsei ei ole äraostetav — on, ja kuidas veel!” Natalja isegi on kongis istunud, kuid tänu 5000-dollarilisele maksule vaid 22 päeva.

Eelmise aasta oktoobris tabas noore narkomaani Dmitri lastud kuul sihtmärgi Tiit Ottise asemel kooliteel olnud 16-aastast Veronika Darit. Tüdruk ei tulnud enam kunagi teadvusele, ta suri paar päeva hiljem haiglas.